CV Installaties

Goed advies bij de aanschaf van een CV installatie is zeer belangrijk. Voor het verwarmen van uw woning of bedrijf kunt u kiezen uit vele systemen van traditioneel tot vloerverwarming. Ook geven wij u graag een vakkundig advies over welke CV ketel het beste in uw situatie past. Wilt u een nieuwe radiator of heeft u in uw woning nog geen verwarming? Wij kunnen een complete verwarming installatie voor u berekenen en ontwikkelen. Wij hebben ervaring om in bewoonde situaties een CV installatie te realiseren. Of het nu gaat om een lekkage, een CV ketel of een complete CV installatie, wij doen dit in overleg met de klant en zonder onnodig veel overlast.

Onderhoud

Uiteraard is het onderhoud van uw CV installatie van groot belang. Eenmaal per 2 jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak en vervolgens wordt uw CV ketel gereinigd en ingeregeld.

Nefit en remeha

Wij hanteren de modernste CV ketels van Nefit en Remeha. Dit zijn de topmerken onder de CV ketels, welke een levensduur van minstens 15 jaar aan kunnen. Bij het vernieuwen van uw CV ketel of andere werkzaamheden staan de bescherming van uw vloerbedekking of uw dierbare spullen in een hoog vaandel. Wij dekken uw trap of vloer dan ook af om dergelijke beschadiging nog beter te voorkomen.

Logo Nefit Logo Remeha