Over CJK

Particulieren

Zoekt u een betrouwbare installateur om uw nieuwe CV ketel te monteren of uw nieuwe badkamer te realiseren?
Bij C.J.K. installatie techniek vindt u de vakmensen met kennis en ervaring. Wij kunnen de complete installatie van verwarming en sanitair voor u realiseren. Wij monteren de modernste CV ketels met de zuinige kamerthermostaten en ook de beste decorradiatoren van Vasco en Radson behoren tot onze collectie.

Bedrijven

Heeft u een opdracht om een nieuw huis te bouwen of te renoveren, dan bent u bij C.J.K. installatie techniek aan het juiste adres. Wij werken veel met aannemers samen om van ieder huis of bedrijf iets speciaals te maken. Zo verzorgen wij de installatie werkzaamheden voor alle CV, warm en koud water en het afvoerwerk voor de klanten van de aannemers. Dit doen wij in goed overleg en een goede samenwerking.

Lid van UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI wil de leden op een professionele, slagvaardige en klantgerichte manier ondersteunen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor de leden bieden we een platform voor kennisuitwisseling.

UNETO-VNI

Lid van SEI

C.J.K. installatie techniek is lid van SEI, Stichting Erkenning Installatiebedrijven. In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Stichting Erkenning Installatiebedrijven